Отримайте цю позицію безкоштовно при покупці «Кухонний ніж сокира для м'яса та кісток. Сікач. Сталь 3Cr13. 2.0мм»
Три види кухонних ножів для обробки м'яса. Виготовлені з корозійностійкої (нержавіючої) сталі. Твердість складає 50-51 HRC.
Сталь 3Cr13 являє собою мартенситну сталь, стійку до корозії, розроблену для потреб машинобудування. Сталь виробляється у Китаї. У ножовій промисловості дана сталь набула широкого поширення: з неї виготовляють леза для ножів бюджетного та середнього класів. Також з неї виготовляють кліки сокир.
Товщина обуху - 2.0мм
Довжина кромки – 20.6см
Загальна довжина – 33см
Висота обуха - 9.3см
Вага – 346гр
Сталь - 3Cr13
Твердість сталі – 50-51 HRC
Недорогі ножі з якісної сталі для рубання кісток та м'яса.
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Китай |
- Ціна: 299 ₴