Три види кухонних ножів для обробки м'яса. Виготовлені з корозійностійкої (нержавіючої) сталі. Твердість складає 50-51 HRC.
Сталь 3Cr13 являє собою мартенситну сталь, стійку до корозії, розроблену для потреб машинобудування. Сталь виробляється у Китаї. У ножовій промисловості дана сталь набула широкого поширення: з неї виготовляють леза для ножів бюджетного та середнього класів. Також з неї виготовляють кліки сокир.
Товщина обуху - 1.2мм
Довжина кромки – 17.7см
Загальна довжина – 29.5см
Висота обуху - 8.3см
Вага – 169гр
Сталь - 3Cr13
Твердість сталі – 50-51 HRC
Недорогі ножі з якісної сталі для рубання кісток та м'яса.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Без бренда |
Країна виробник | Китай |
Інформація для замовлення
- Ціна: 125 ₴